Bases legals

Política de Privacitat

Bases legals de Nomada HR

1. INFORMACIÓ A L’USUARI

NOMADA HR, com a Responsable del Tractament, li informa que, segons el que disposa el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril, (RGPD) ia la L.O. 3/2018, del 5 de desembre, de protecció de dades i garantia dels drets digitals (LOPDGDD), tractarem les seves dades tal com reflectim en la present Política de Privacitat.

En aquesta política de privacitat descrivim com recollim les seves dades personals i per què els recollim, què fem amb ells, amb qui els compartim, com els protegim i les seves opcions pel que fa a el tractament de les seves dades personals.

Aquesta Política s’aplica a el tractament de les seves dades personals recollides per l’empresa per a la prestació dels seus serveis. Si accepta les mesures d’aquesta Política, accepta que tractem les seves dades personals com es defineix en aquesta Política.

2. RECOLLIDA I TRACTAMENT DE LES DADES PERSONALS

Les tipus de dades que es poden sol·licitar i tractar són:

Dades de caràcter identificatiu. També recollim de forma automàtica dades sobre la seva visita al nostre lloc web segons es descriu en la política de cookies.

Sempre que sol·licitem les seves dades personals, l’informarem amb claredat de quina dades personals recollim i amb quina finalitat. En general, recollim i tractem les seves dades personals amb el propòsit de:

Proporcionar informació, serveis, productes, informació rellevant i novetats en el sector.
Enviament de comunicacions.

3. LEGITIMITAT

D’acord amb la normativa de protecció de dades aplicable, les seves dades personals podran tractar-se sempre que:

Ens ha donat el seu consentiment a l’efecte d’el tractament. Per descomptat podrà retirar el seu consentiment en qualsevol moment.
Per requeriment legal.
Per exisitr un interès legítim que no es vegi menyscabat pels seus drets de privacitat, com ara l’enviament d’informació comercial ben per subscripció a la nostra newsletter o per la seva condició de client.
Per es necessària per a la prestació d’algun dels nostres serveis mitjançant relació contractual entre vostè i nosaltres.

 

4. COMUNICACIÓ DE DADES PERSONALS

Les dades poden ser comunicades a empreses relacionades amb TEVA EMPRESA, S.L. per a la prestació dels diversos serveis en qualitat de Encarregats de Tractament. L’empresa no realitzarà cap cessió, llevat per obligació legal.

 

5. DRETS LEGALS

En relació amb la recollida i tractament de les seves dades personals, pot posar-se en contacte amb nosaltres en qualsevol moment per:

  • Accedir a les seves dades personals i a qualsevol altra informació que indica l’Article 15.1 de l’RGPD.
  • Rectificar les seves dades personals que siguin inexactes o estiguin incompletes d’acord amb l’Article 16 de l’RGPD.
    Suprimir les seves dades personals d’acord amb l’Article 17 de l’RGPD.
  • Limitar el tractament de les seves dades personals d’acord amb l’Article 18 de l’RGPD.
    Sol·licitar la portabilitat de les seves dades d’acord amb l’Article 20 de l’RGPD.
  • Oposar-se a el tractament de les seves dades personals d’acord amb l’article 21 de l’RGPD.
  • Si ha atorgat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud de l’tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada rrhh.

Pot exercir aquests drets enviant comunicació, motivada i acreditada, a nomada@contacte.com

També té dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control competent (www.aepd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

6. INFORMACIÓ LEGAL
Els requisits d’aquesta Política complementen, i no reemplacen, qualsevol altre requisit existent sota la llei de protecció de dades aplicable, que serà la que prevalgui en qualsevol cas.

Aquesta política està subjecta a revisions periòdiques i l’empresa pot modificar-la en qualsevol moment. Quan això passi, l’avisarem de qualsevol canvi i li demanarem que torni a llegir la versió més recent de la nostra Política i que confirmi la seva acceptació.

 

en_GBEnglish (UK)